UA / RU
Підтримати ZN.ua

Подальша деокупація України і забезпечення ЗСУ: Зеленський провів засідання Ставки

Попереднє засідання було 11 жовтня.

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, повідомляє Офіс президента.

Учасники заслухали доповіді головнокомандувача Збройних сил України, керівника розвідки та командувачів військ оперативних напрямків щодо ситуації на фронтах та ймовірних дій ворога у найближчий період.

Що обговорювали:

У засіданні взяли участь: міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, командувачі військ оперативних напрямків, керівник Офісу глави держави Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Читайте також: ЗСУ можуть звільнити Херсон наступного тижня — FT

Чи розпочне Росія чергове вторгнення в Україну з території Білорусі? Чи візьмуть білоруські військові безпосередню участь у війні? Чи всі заяви Лукашенка спрямовані на залякування українців і зроблені ним із подачі Путіна, який підвищує ставки? Про це читайте у статті Володимира Кравченка «Ігри Лукашенка: чи вторгнеться армія Білорусі в Україну».