UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час перепалки на дорозі депутату Найєму зламали щелепу

Депутата вже прооперували.

Народного депутата Мустафу Найєма прооперували після нападу на дорозі у понеділок, 30 квітня. У нього виявилася зламана щелепа, повідомив політик в Facebook. Найєм зазначив, що подія не стосується його депутатських повноважень і не пов'язана з його політичною діяльністю.

У свою чергу депутат Сергій Лещенко зазначив, що підозрювані в нападі вже ввечері намагалися "вирішити питання".

"Хамство і гроші породжують вседозволеність, а потім - кримінальні злочини. Якщо ми хочемо бути нормальною країною, то єдиний вихід із ситуації - це незворотність покарання", - написав Лещенко в Facebook.

У свою чергу брат депутата Масі Найєм повідомив, що Мустафа разом із адвокатом до п'ятої години ранку свідчив у поліції.

"У Мустафи є струс. Розпочалися болі в спині. Операція пройшла, колють знеболювальне", – зазначив Масі Найєм.

Читайте також: У центрі столиці побили народного депутата Найєма

Нагадаємо, що Мустафа Найєм у результаті стався в понеділок увечері конфлікту на дорозі в центрі Києва зазнав нападу групи невідомих, внаслідок чого потрапив в лікарню.

Поліція Києва затримала трьох учасників конфлікту у центрі столиці, в результаті якого був побитий народний депутат. Ними виявилися: Саїтов Ахмед Абубакарович, 14.01.1999 р. н; Саїтов Магомед-Саліх Аргуєвич, 28.10.1996 р.н.; Умал Тімербілатов Русланович, 28.08.1996 р. н. З затриманими проводяться першочергові слідчі дії