UA / RU
Підтримати ZN.ua

Парубій слідом за Яценюком призупинив членство у "Батьківщині"

У партії пояснили, що Парубій призупинив членство на час виконання ним обов'язків на посаді секретаря РНБО, щоб уникнути спекуляцій на адресу "Батьківщини".

Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій написав заяву про припинення повноважень члена партії "Батьківщина". Про це повідомив народний депутат від фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський.

"Парубій написав заяву про призупинення членства у "Батьківщині". Це логічно. Адже він секретар РНБО, тому на час виконання ним обов'язків на такій високій посаді, щоб не було спекуляцій на нашу адресу, він написав таку заяву. Це саме зробив Арсеній Яценюк", - заявив Яворівський.

Депутат нагадав, що напередодні заяву про вихід із партії написав Микола Томенко.

"За моєю інформацією, Микола Томенко вийшов із партії, оскільки він планує балотуватися в мери Києва. Щоб зняти можливість критики, мовляв, як же так, адже від "Батьківщини" балотується інша людина, Томенко написав таку заяву. Так, вихід Томенка - це втрата, адже він однозначно був одним із лідерів", - зазначив Яворівський.

На уточнююче питання про те, чи є тією іншою людиною, яка стане кандидатом в мери Києва від "Батьківщини", нинішній голова КМДА Володимир Бондаренко, він відповів ухильно.

"Я не можу говорити. Але скажу, що ви правильно мислите, чи у правильному напрямку", - заявив нардеп. !zn

Читайте також:

Томенко вирішив вийти з партії "Батьківщина"

Яценюк призупинив членство в "Батьківщині"