UA / RU
Підтримати ZN.ua

Парубій заразився коронавірусом

Депутат йде на самоізоляцію.

Народний депутат, член парламентської фракції «Європейської Солідарності» Андрій Парубій заразився коронавірусом SARS-CoV-2 і йде на самоізоляцію. За словами політика, він почуваэться добре і вже поінформував про діагноз людей, з якими недавно спілкувався.

«Отримав позитивний результат тесту на короновірус. Повідомив про це всім, з ким контактував в останні дні. Почуваюся добре, однак повністю самоізолююся. Всім бажаю здоров'я і максимального дотримання заходів безпеки», - написав депутат на своїй сторінці у Facebook ввечері в четвер, 19 листопада.

Читайте також: Три футболісти збірної України захворіли на коронавірус в день матчу зі Швейцарією

За даними ZN.UA, за час пандемії коронавірусом інфікувались 75 народних депутатів, тобто кожен шостий. На сьогодні лікування продовжують 14 осіб.

9 листопада стало відомо, що президент України Володимир Зеленський і голова його Офісу Андрій Єрмак захворіли на COVID-19.

11 листопада позитивні результати тестів отримали спікер Верховної Ради Дмитро Разумков і віцепрем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков, 

Наступного дня про своє захворювання повідомив перший віце-спікер Руслан Стефанчук.