UA / RU
Підтримати ZN.ua

Партія регіонів збирає підписи за позачергове засідання Ради

Лідер фракції регіоналів Олександр Єфремов заявив, що більшість знайде спосіб приймати закони без опозиції, як тільки вважатиме за потрібне.

Партія регіонів збирає підписи для проведення позачергового засідання парламенту.

"Ми зараз збираємо підписи. Як тільки підписи будуть зібрані, ми проведемо позачергове засідання парламенту. Законодавча робота не повинна зупинятися", - заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов на брифінгу.

- Опозиція заблокувала трибуну і президію Ради

У той же час він уточнив, що "виїзного засідання 7 червня (у зв'язку з блокування Ради опозицією) регіонали проводити не збираються.

"Сьогодні ми не будемо проводити виїзне засідання... але ми знайдемо спосіб прийняти закони без опозиції, як тільки вважатимемо за потрібне", - сказав Єфремов.

Нагадаємо, 6 червня опозиція заблокувала трибуну парламенту у зв'язку з тим, що президент особисто не виступить перед депутатами зі щорічним посланням і появою низки скандальних документів на порядку денному. Через блокування ранкове засідання Ради було зірвано.

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак спробував провести вечірнє засідання парламенту з гостьової ложі, оскільки його робоче місце було заблоковано опозиціонерами. В результаті цього у сесійній залі виникли бійки між регіоналами і опозиціонерами, які намагалися прорватися до голови парламенту. Через кілька хвилин спікер був змушений закрити засідання. !zn

Читайте також:

Литвин заявив, що ще чотири депутати написали заяви про вихід з "Батьківщини"

Новоспечені "тушки" нарахували в "Батьківщині" ще 30 незадоволених депутатів

Янукович запропонував українцям накладати "народне вето" на ухвалені Радою закони