UA / RU
Підтримати ZN.ua

Опублікували текст програми роботи Кабміну на наступні п'ять років

Олексій Гончарук сподівається вже цього тижня представити програму в парламенті.

На сайті Верховної Ради опублікували текст Програми діяльності на Кабінету міністрів України на наступні п'ять років. Документ № 2186 зареєстрували в парламенті 29 вересня.

"Ця Програма – це набір пріоритетних цілей, які ставить перед собою Уряд для того, щоб українці жили довше, безпечніше, заможніше та щасливіше. В основу цієї Програми покладено людиноцентричний підхід", - йдеться у вступі до програми.

Згідно з документом, запропоновані цілі спрямовано "переважно не на покращення абстрактних показників, а на вирішення конкретних проблем людей в різних соціальних ролях та життєвих ситуаціях". Вказано, що за досягнення кожної із запропонованих цілей в уряді відповідатиме конкретна особа. Це має дозволити побудувати роботу за принципом орієнтованості на результат та ефективно здійснювати кадрову політику.

Раніше прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив про те, що Кабінет міністрів планує представити програму у Верховній Раді вже цього тижня. Очільник уряду сподівається, що народні депутати підтримають представлений план.