UA / RU
Підтримати ZN.ua

Опозиціонер Шевченко заявив, що відхід Гриценка послабить фракцію "Батьківщина"

Депутат від "Батьківщини" Андрій Шевченко шкодує щодо прийнятого Гриценком рішення.

Депутат Верховної Ради від фракції "Батьківщина" Андрій Шевченко вважає, що якщо депутат парламенту Анатолій Гриценко вийде з "Батьківщини", то це послабить фракцію і самого депутата. Про це він написав на своїй сторінці у мікроблозі Twitter.

"Це послаблює і "Батьківщину", і його. Сподіваюся, це все одно не завадить стояти разом у великій битві", - зазначив Шевченко. Депутат висловив жаль щодо наміру Гриценка вийти з фракції.

Народний депутат Анатолій Гриценко 14 січня вийшов із фракції ВО "Батьківщина". Про це політик повідомив у своєму Facebook. Фракція "Батьківщина" чекає від Гриценка складання своїх повноважень депутата.

Нагадаємо, раніше Гриценко у Facebook написав, що на Майдані стало помітно менше людей. "Біля сцени 40-70, загалом близько 100 осіб уночі. Інші відпочивають у наметах і будівлях. Половина наметів, які знаходяться поза барикад на Хрещатику, пустують вже кілька тижнів поспіль, я їх давно пропонував прибрати, але Рада Майдану ніяк не прийме рішення", - зазначив він.

Повідомлення Гриценка викликало скандал - народні депутати від "Батьківщини" відмовилися проводити засідання фракції у його присутності. Як заявили у фракції, депутати обурилися критичними висловлюваннями Гриценка на адресу Майдану і нарікали на його стійку нездатність до командної роботи і участь в інформаційних війнах проти власної фракції".

Сам політик так прокоментував цю інформацію: "Фракція "Батьківщина" реалізувала давню мрію Яценюка і прийняла рішення - проводити засідання фракції без моєї участі. Радий за тих колег, хто зберіг обличчя і утримався від такого рішення". Депутат підкреслив, що він "не відчуває ані відчаю, ані подиву, ані образи". !zn

Читайте також:

"Батьківщина" влаштувала бойкот Анатолію Гриценку

Гриценко: Майдан живе, правда людей все менше

Гриценко: Є докази, що Клюєв витрачав бюджетні гроші на власний бізнес