UA / RU
Підтримати ZN.ua

Опитування: 63% населення Грузії вважають, що країна розвивається в неправильному напрямку

Вимірювання громадської думки було проведено міжнародною дослідницькою компанією Edison Research

63% населення Грузії вважають, що країна розвивається в неправильному напрямку, 37% – у правильному. Такі результати дослідження громадської думки, проведеного компанією Edison Research. Про це повідомляє SOVA.

Згідно з останніми трьома опитуваннями, збільшилася кількість тих, хто вважає, що країна розвивається в неправильному напрямку. У грудні їхня кількість становила 57%, у квітні - 59%.

Найбільше такої думки дотримуються громадяни вікової групи 25-34 років їх - 72%. У віковій групі 18-24 років цей показник становить 71%. Утім, у кожній віковій групі переважають ті, хто вважає, що країна розвивається в неправильному напрямку.

Опитування громадської думки було проведено міжнародною дослідницькою компанією Edison Research на замовлення телеканалу Formula.

Читайте також: У Тбілісі заявили, що за рівнем демократії Грузія випереджає країни-члени НАТО

У межах дослідження методом прямого опитування по всій країні було опитано 1000 осіб у віці 18 років і старше, які проживають у Грузії і мають право голосу.

Раніше ЗМІ з посиланням на грузинського бійця Надима Хмаладзе розповідало, що грузинські добровольці, які воювали в Україні проти росіян, повідомляють про виклики на допит до Служби державної безпеки (СДБ) Грузії.