UA / RU
Підтримати ZN.ua

Новий глава "Слуги народу" прокоментував дані опитування DT.UA жителів ОРДЛО

Корнієнко не розуміє обґрунтованості опитування.

Олександр Корнієнко, який очолив партію президента Володимира Зеленського "Слуга народу", заявив про те, зараз не зрозуміла обґрунтованість інформації, яка отримана в результаті опитування жителів окупованої бойовиками підтримуваними Росією озброєними угрупуваннями "ЛДНР" території Донбасу, який напередодні опублікувало DT.UA. Корнієнко вважає, що показані там тенденції потрібно мати на увазі при напрацюванні рішень.

"Будь-яка інформація впливає, але ми поки не розуміємо її обґрунтованість, скажімо так, бо агентство, яке це проводило, не є топовим соціологічним агентством", - сказав Корнієнко в неділю.

Дослідження проводилося Українським інститутом майбутнього і "Дзеркалом тижня. Україна" за допомогою компанії "Нью Імідж Маркетинг Груп" з 7 по 31 жовтня

Ще в квітні 2014 року "Дзеркало тижня. Україна" спільно з КМІС провели соціологічне дослідження, результати якого дуже серйозно вивчалися в Москві і вплинули на плани зі створення Малоросії. Виявилося, що в областях, що входять в т.зв. "Підкову ризику", ставлення до Росії зовсім не таке, як його собі емоційно та інтуїтивно уявляли в Кремлі.

Детальніше про дані опитування жителів ОРДЛО читайте в статті Інни Ведернікової, Володимира Кравченка, Юлії Мостової і Тетяни Силіної "Тест на сумісність" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".