UA / RU
Підтримати ZN.ua

Новинський написав заяву на вступ до Партії регіонів

Регіонали очікують, що на відкритті третьої сесії мільярдер Вадим Новинський прийме присягу і приєднається до фракції більшості у парламенті.

Бізнесмен і мільярдер Вадим Новинський, який пройшов до Верховної Ради на довиборах у Севастополі як депутат-мажоритарник, написав заяву на вступ до фракції Партії регіонів.

"Так, подав заяву на вступ до Партії регіонів. Ми сподіваємося, що завтра він буде приведений до присяги і отримає статус народного депутата за фактом", - повідомив голова фракції ПР Олександр Єфремов, цитує "Капітал".

Нагадаємо, у вівторок, 3 вересня, відкриється третя сесія Верховної Ради 7-го скликання. Станом на 2 вересня фракція Партії регіонів у Верховній Раді налічує 207 народних депутатів.

Вадим Новинський переміг на довиборах до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №224 у Севастополі, які пройшли 7 липня.

Бізнесмен балотувався як самовисуванець. При явці виборців у 23,91%, за Новинського віддали свої голоси 53,41%.

Новинський, президент і співвласник "Смарт-холдингу", який народився к Російській Федерації і проживає в Києві, отримав громадянство України лише рік тому - відповідно з указом президента Віктора Януковича від 29 травня 2012 року за видатні заслуги перед країною. Після перемоги на виборах Новинський склав з себе повноваження голови наглядової ради "Смарт-Холдингу".

ЗМІ оцінюють статок Новинського в 1,9 млрд доларів. !zn

Читайте також:

Новинський оформляє контроль над "Смарт-Холдингом" через Кіпр

Центрвиборчком зареєстрував Новинського народним депутатом