UA / RU
Підтримати ZN.ua

Новим речником Зеленського став телеведучий каналу «Україна 24»

Никифорова офіційно представлять після виконання юридичних формальностей.

В Офісі президента підтвердили призначення телеведучого Сергія Никифорова на посаду прессекретаря президента Володимира Зеленського. На Банковій пообіцяли офіційно представити його найближчим часом після узгодження юридичних формальностей.

«Речник - Сергій Никифоров. Зараз - деякі юридичні формальності. Трохи пізніше буде представлений пан Сергій», - повідомив радник кервника ОП Михайло Подоляк у коментарі «Радіо Свобода» у четвер, 24 червня.

Сергію Никифорову 35 років. З грудня 2019 року він працює на телеканалі «Україна 24», веде ранкове шоу «Ранок чемпіонів з Талою Калатай» і випуски новин.

До цього Сергій Никифоров тривалий час працював на каналі Euronews, у тому числі в його штабі в Ліоні. З 2007 по 2011 рік був кореспондентом «Першого національного», змінивши перед цим кілька робіт: криворізький канал «Рудана», «К1» і «24 канал».

Читайте також: Мендель не веде шоу «Погляд з Банкової» - канал «Дом»

Наприкінці квітня президент Володимир Зеленський звільнив свою речницю Юлію Мендель, яка обіймала цю посаду з липня 2019. Пізніше в ОП повідомили, що Мендель зосередиться на роботі з іноземними медіа.