UA / RU
Підтримати ZN.ua

Німецький парламент схвалив постачання Україні важкої військової техніки – депутат Бундестагу

Депутат Бундестагу від Вільної демократичної партії заявив, що з точки зору логістики та часу це завдання буде непростим.

 Депутат Бундестагу від Вільної демократичної партії  та учасник парламентської групи з оборонної політики Маркус Фабер заявив, що німецький парламент погодив постачання Україні важкої військової техніки.

 "Дорогі друзі, Німеччина тепер швидко постачатиме до України важку техніку. Я радий, що ми з парламентської групи FDP у бундестазі змогли переконати в цьому наших партнерів із коаліції", - зазначив Фабер.

Депутат підкреслив, що з точки зору логістики та часу це завдання буде непростим, "але ми, нарешті, розпочинаємо".

"Українцям потрібна наша матеріальна допомога для захисту своєї країни від сусідньої диктатури. Як і багато інших демократій у всьому світі, ми даємо їм це", - сказав він. 

Читайте також: Нелетальна зброя з Південної Кореї – Київ отримає бронежилети, каски та медикаменти

Раніше президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмайєр заявив, що Німеччина продовжить надавати озброєння у зону бойових дій в Україні, хоча це прямо суперечить філософії безпеки, яка була затверджена офіційним Берліном. Військові злочини, які скоїла Росія, унеможливлюють повернення до нормальних відносин з нею.

Нагадаємо, що президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр визнав, що політика його країни щодо Росії була помилкою. ФРН не вдалося створити «загальноєвропейський дім за участю РФ» та включити Москву до «спільної архітектури європейської безпеки».