UA / RU
Підтримати ZN.ua

Невизнана влада Криму анонсувала "референдуми" в Одесі та Харкові

Результатами псевдореферендумів на Донбасі Рустам Теміргалієв задоволений.

Самопроголошений заступник голови кримського Радміну Рустам Теміргалієв за підсумками сепаратистських референдумів у Донецькій і Луганській областях анонсував аналогічні заходи в Одеській і Харківській областях. Про це він написав у Facebook.

"Отже, мешканці Донецької та Луганської областей, незважаючи на всі спроби самопроголошеної "влади" у Києві зірвати референдум, обрали незалежність. Тільки у Донецькій області "за" - 89%! Тепер чекаємо на самовизначення в Одеській та Харківській областях", - зазначив він.

Раніше повідомляли про те, що за підсумками так званого "референдуму" 11 травня на сході України "за" проголосували 89%. При цьому підрахунок тривав півтори години.

Підсумки референдуму свідчать про чітке виконання інструкції керівника російського руху "Російська національна єдність" Олександра Баркашова, який доручив одному з лідерів терористів Дмитру Бойцову "намалювати" 89%.

Нагадаємо, 11 травня сепаратисти на сході України провели так званий "референдум" про визнання "державної самостійності" самопроголошених "донецької народної республіки" та "луганської народної республіки". !zn

Читайте також:

Луганські організатори "референдуму" повідомили про 94-98% підтримки державної самостійності "республіки"

Сепаратисти не знають, коли зможуть оголосити підсумки референдуму

Путін сформулює своє ставлення до референдумів на південному сході України за їхніми підсумками