UA / RU
Підтримати ZN.ua

Не війна в Instagram, а справжня: Зеленський хоче відвезти Трампа на фронт

Для Києва важливо, аби люди, які ухвалюють важливі для нашої держави рішення, розуміли, що насправді відбувається на полі бою. 

Президент Володимир Зеленський нагадав, що запросив 45-го президента США та номінанта від Республіканської партії на цьогорічних виборах Дональда Трампа в Україну. Під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції він наголосив, що якби той погодився, то вони могли б поїхати на фронт. 

"Я його (Дональда Трампа - ред.) публічно запросив. Це залежить від його бажання. Ми хочемо, щоб всі кандидати знали, що насправді відбувається на війні. Якщо Трамп приїде, я готовий з ним поїхати на фронт. Якщо у нас буде розмова про те, як закінчити війну, ми повинні продемонструвати тим, хто приймає рішення, як виглядає справжня війна. Не війна в Instagram, а справжня війна", — зазначив глава держави.

Читайте також: Трамп передасть ключі Путіну, якщо його переоберуть — представниця Конгресу

Після перемоги на кокусах "червоних" в Айові та Нью-Гемпширі республіканець Дональд Трамп вийшов лідером також з праймеріз у Неваді. Спільне опитування Reuters та Ipsos показало, що 40% американців будуть голосувати на виборах президента саме за нього, ще 34% хочуть, аби чинний лідер Джо Байден залишився на другий термін.

Детальніше про президентські перегони у США читайте у матеріалах для ZN.UA Олега Шамшури:"Протистояння політичних динозаврів — 2024: Чи зможе Байден перемогти Трампа?" та "Дочасний кінець сезону праймериз? Трамп залишається чемпіоном".