UA / RU
Підтримати ZN.ua

На сайті Кремля фотографію "Голобородька" змінили на фотографію реального Зеленського

Невідомо, чи було так задумано спочатку, чи це помилка редакторів сайту

На сайті Кремля, нарешті, з'явилася фотографія Володимира Зеленського, а не його кіношного персонажа, виставленого раніше.

Після того, як у ряді ЗМІ з'явилася інформація про те, що на сайті адміністрації президента Росії для ілюстрування президента України Володимира Зеленського використовують фото з серіалу "Слуга народу" (на скріншоті), зображення замінили на інший знімок.

Так, в повідомленні від 25 листопада про телефонній розмові між Володимиром Путіним з українським колегою, на сайті Кремля використовували зображення кіноперсонажа "Василя Голобородька" з серіалу "Слуга народу".

26 листопада інформація про це з'явилася в багатьох ЗМІ, після чого на сайті змінили фотографію. Тепер новину про українського Президента ілюструє інше зображення. Втім, достеменно не відомо, чи є ця фотографія офіційним знімком українського президента, чи взята з інших джерел.

Серіал "Слуга народу", створений студією "Квартал 95", розповідає про те, як вчитель історії Василь Голобородько, якого грає Володимир Зеленський, стає президентом України і намагається чинити не так, як зазвичай робили політики. 21 квітня відбувся другий тур президентських виборів, де переміг комік і актор Володимир Зеленський. На дострокових парламентських виборах 21 липня найбільше голосів виборців, які взяли участь у голосуванні, здобула президентська партія, яка має назву однойменного серіалу "Слуга народу".