UA / RU
Підтримати ZN.ua

На президентських виборах з'явився ще один кандидат

"Народний контроль" висунув лідера партії для участі у виборах президента України.

На позачерговому з'їзді 27 жовтня "Народний контроль" висунув лідера партії Дмитра Добродомова для участі в виборах президента України.

"Я прийняв для себе надзвичайно складне, але зважене рішення: я готовий взяти участь у президентській кампанії. Я щиро сподіваюся на вашу підтримку цього рішення і вірю в нашу спільну роботу заради перемоги", - заявив він у суботу в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

Добродомов наголосив, що покаже кандидатів на ключові посади в країні ще під час виборів.

"Згідно Конституції, президент представляє кандидатури на п'ять ключових посад. Це міністри оборони і закордонних справ, голова нацбанку, генпрокурор і голова СБУ. "Народний контроль" наполягає на тому, щоб кандидат у президенти на виборах показав кандидатів на ці посади. І це повинні бути професіонали своєї справи. Ми вже зареєстрували такий законопроект, але розуміємо, що цій владі він не цікавий. Але ми підемо саме цим шляхом і покажемо цих людей", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що на сьогодні кандидати на пост президента України на даний час мають досить низький рівень підтримки. За даними опитування соціологічної групи "Рейтинг", дві третини українців переконані, що президентські вибори 2019 року не будуть чесними, при цьому в зворотне вірять лише 16% опитаних.