UA / RU
Підтримати ZN.ua

На посаду п'ятого члена НАЗК претендують семеро осіб

Комісія з відбору членів НАЗК також оголосить новий конкурс в зв'язку з відставкою Руслана Рябошапки.

Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) вирішила запросити на співбесіду сім осіб, які пройшли спецперевірки.

Як повідомляє "Укрінформ", відповідне рішення було прийнято на засіданні конкурсної комісії в середу.

Наголошується, що комісія проведе співбесіди з кандидатами на посаду члена НАPК Миколи Божко, Романа Кармазіна, Сергія Маштабея, Олега Первомайського, Юрія Сергієнка, Олександра Серьогіна і Дмитра Сіренка.

Час, день і місце проведення співбесіди будуть визначені комісією пізніше.

Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посади членів НАЗК також оголосить новий конкурс на заміщення посади члена агентства у зв'язку з відставкою Руслана Рябошапки. На підтримку відповідного рішення проголосували шестеро членів комісії. З якого числа розпочнеться прийом документів на участь у конкурсі і скільки він триватиме, у комісії повідомлять пізніше.

НАЗК вже рік працює у складі чотирьох осіб: голови Наталії Корчак, заступника голови Руслана Радецького, а також членів НАЗК Олександра Скопича та Руслана Рябошапки. конкурс на обрання п'ятого члена агентства оголошено у березні 2016 року, однак переможця так і не було обрано.

Читайте також: НАЗК проводить повну перевірку декларацій 49 чиновників

Нагадаємо, 14 червня Кабінет міністрів України прийняв відставку члена Національного агентства з протидії корупції Руслана Рябошапки і достроково припинив його повноваження.