UA / RU
Підтримати ZN.ua

МВС видалило інформацію про розшук Ульянченко

Колишнього голови Київської обласної державної адміністрації вже немає серед розшукуваних осіб на сайті МВС.

Міністерство внутрішніх справ видалило з сайту інформацію про розшук колишнього голови Київської обласної державної адміністрації Віри Ульянченко.

На даний момент за прізвищем Ульянченко в розділі "Особи, які переховуються від органів влади" пошук видає тільки іншу особу.

Читайте також: У Колумбії розбився військовий літак, загинуло 11 осіб

14 вересня інформація про Ульянченко з'явилася на офіційному сайті МВС у розділі "Особи, які переховуються від органів влади". Згідно з даними міліції, вона була оголошена в розшук саме СБУ як особа, яка переховується від органів прокуратури.

Джерела DT.UA повідомили, що прокуратура підозрює Ульянченко в організації схеми приватизації землі на студентів, яку, як відомо, використовував у Києві Леонід Черновецький. За даними прокуратури, на паспорти більш ніж тисячі студентів була оформлена земля у Димерському районі Київської області, зокрема в Сухолуччі, де знаходяться мисливські угіддя Януковича.

Між тим, журналісти зустрілися з Ульянченко в її власному київському офісі. А в СБУ повідомили, що не оголошували Ульянченко в розшук.

Ульянченко очолювала Київську обласну держадміністрацію з липня 2006 року. З травня 2009 року до 24 лютого 2010 року керувала секретаріатом президента України Віктора Ющенка. На виборах 2014 року вона очолила Всеукраїнське аграрне об'єднання "Заступ".