UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Можливо він не розуміє, що відбувається» – Зеленський не втрачає надію переконати потенційного топ-чиновника США, що Україну слід підтримувати

Робота з командою Трампа у разі його переобрання президентом США буде важкою.

Президент України Володимир Зеленський готовий працювати з будь-ким, хто перебуває при владі в США. Про це він заявив у ексклюзивному інтерв’ю ВВС, яке він дав цьому медіа у Лондоні. Сюди український лідер прибув для участі в засіданні Європейського політичного співтовариства.

Зеленський каже, що робота з Дональдом Трампом у разі його переобрання президентом США буде «важкою справою, але ми працьовиті».

Читайте також: Трамп офіційно погодився балотуватися у президенти США, тепер серед його мотивів - ще й воля божа

Серйозним напрямком такої роботи можуть стати перемовини із сенатором від штату Огайо Джей Ді Венсом, котрого Трамп буквально кілька днів тому оголосив своїм напарником на виборах у листопаді. Венс раніше заявляв, що «йому байдуже, що станеться з Україною так чи інакше».

 «Можливо, він справді не розуміє, що відбувається в Україні, – припустив причину такої позиції Зеленський, – тому ми повинні працювати зі Сполученими Штатами».

Раніше повідомлялося, що, сьогодні, 19 липня, президент України Володимир Зеленський візьме участь у позачерговому засіданні британського кабінету міністрів, де, серед іншого, розглядатиметься питання санкцій проти Росії.