UA / RU
Підтримати ZN.ua

Москва підготувала провокацію проти радника Зеленського – Гриценко

За даними політика, фейки мають поширити проти Івана Апаршина.

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив про те, що Росія планує поширити фейк, нібито радник новообраного президента Володимира Зеленського Іван Апаршин є "агентом КДБ/ФСБ". Про це політик повідомив сьогодні на своїй сторінці у Facebook.

Гриценко зазначив, що після того, як він зустрівся із Зеленським та дав поради, Басманний суд Москви заочно заарештував його та оголосив у міжнародний розшук за статтею "заклики до тероризму".

"Варто було Зеленському скористатися порадою і залучити професіонала в сфері оборони Івана Апаршина, як та сама Москва підготувала схожу провокацію, тепер уже проти Апаршина: за моїми даними, Росія планує запустити через свої ЗМІ фейк, нібито Апаршин є "агентом КДБ/ФСБ". Причина проста як валянок: Москва аж ніяк не хоче бачити професіоналів поряд з новообраним президентом України", - написав Гриценко.

Читайте також: У Зеленського назвали потенційні терміни повернення Донбасу і Криму

Нагадаємо, що екс-директора Департаменту воєнної політики Міноборони та головного інспектора Міноборони Івана Апаршина кандидат в президенти Анатолій Гриценко представляв громадськості як ймовірного міністра оборони. На зустрічі із Зеленським перед другим туром виборів Гриценко порадив Апаршина як професіонала у сфері оборони.