UA / RU
Підтримати ZN.ua

Москаль упевнений, що вбивця мера Сімеїзу досі невідомий

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Геннадій Москаль вважає, що інформація МВС про те, що нібито встановлено особу вбивці мера Сімеїзу, є провокацією.

У нинішнього МВС три проблеми - міністр, тотально донецькі кадри та їхні недолугі піарники. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив народний депутат від ВО "Батьківщина" Геннадій Москаль.

"Сьогодні побачив в інтернеті "злив" інформації, що нібито знайшли вбивцю мера Сімеїзу (покійний був членом Партії регіонів-ред.). Перевірив цю інформацію за своїми каналами - повна брехня, ... і провокація. Слідство і оперативно-розшукові заходи у цій справі зайшли в глухий кут - нікого з реальних підозрюваних не було, немає, і при такій "доблесній" роботі не буде",- сказав він.

На думку Москаля, інформація розповсюджена тільки для того, щоб відвернути увагу громадськості від бездіяльності і скоєння посадових злочинів працівниками міліції під час провокацій 18 травня. "Однак міліція замовчує про свої подвиги з нерозкриттям резонансних злочинів",- сказав він.

"Правоохоронці так і не змогли встановити людей, які на очах у десятків людей зарізали людину у центрі Києва, не встановили тих, хто кидав сніжками в депутаток - з цього сміється вже вся Україна. За майже рік так і не встановили особи рейдерів, які тероризують київську вчительку Ніну Москаленко. До речі, журналісти це зробили своїми силами.

Москаль зазначив, що досі нічого немає щодо звірячого вбивства судді Трофімова та його сім'ї. "Пам'ятаєте заяви МВС про те, що нібито знайшли якихось наркоманів у цій справі? Ну і що, вони, загинули від передозування у СІЗО?",- сказав він.

"Не знайшли тіло журналіста Климентьєва, зате хваляться, що оголосили у розшук якогось підозрюваного у вбивстві. У мене в голові не вкладається: як можна оголосити в розшук за вбивство, якщо немає трупа?",- сказав він.

Нагадаємо, 22 травня начальник кримської міліції Михайло Слєпаньов заявив, що кримські правоохоронці встановили особу підозрюваного у вбивстві мера південного селища Сімеїз Кирила Костенка, скоєному 26 лютого поточного року. !zn