UA / RU
Підтримати ZN.ua

Могеріні має намір приїхати в Україну в березні – журналіст

Візит повинен відбутися у той же час, коли міністри закордонних справ країн-членів ЄС обговорять відносини між Україною та Євросоюзом у Брюсселі, повідомив Рікард Йозвяк.

Верховний представник Європейського Союзу у закордонних справах і політиці безпеки Федеріка Могеріні відвідає в березні Україну, повідомив брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк у Twitter.

"Голова зовнішньої політики ЄС Могеріні, ймовірно, приїде в Україну в березні. Візит відбудеться приблизно в той же час, коли міністри закордонних справ країн-членів ЄС обговорять відносини між Україною та ЄС у Брюсселі", - написав журналіст.

За його словами, під час візиту Могеріні обговорюватимуть питання реформ в Україні, а також ситуацію в анексованому Криму і відносини з Росією.

Нагадаємо, що у вересні 2017 року президент Петро Порошенко зустрівся з Могеріні на полях Генасамблеї ООН у Нью-Йорку. Співрозмовники обговорили ситуацію в Донбасі, зокрема - ідею введення миротворчої місії, а також скоординували позиції напередодні саміту Східного партнерства.