UA / RU
Підтримати ZN.ua

Багаторічний соратник Медведчука Михайло Погребинський покинув Україну та прямує до Німеччини (фото)

Погребинський прямує ймовірно до Гамбурга.

Багаторічний соратник і однодумець Віктора Медведчука - Михайло Погребинський, покинув Україну і прямує до Німеччини, ймовірно, до Гамбурга. Про це ZN.UA повідомило власне джерело.

Погребинський, у якого 26 березня Служба безпеки України проводила обшук, і який  був затриманий у рамках заходів, що проводилися, 4 квітня був виявлений у Будапешті, де він заселився в готель.

На даний момент, 6 квітня, Погребинський залишив готель і прямує до аеропорту Будапешта.

За словами людей, які перебували поруч із Погребинським і чули його розмову із сестрою, соратник Медведчука прямує до Гамбурга.

Нагадаємо, згідно з інформацією Центру протидії корупції, поширеною 5 квітня, заступник голови Офісу президента Олег Татаров дав втікти Віктору Медведчуку та Андрію Портнову.

ЦПК фактично звинувачує Олега Татарова у тому, що він також намагається розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії путінського олігарха Дерипаски – Миколаївського глиноземного заводу.

26 березня одразу кілька джерел повідомили про обшуки, які були проведені правоохоронцями у київській квартирі Погребинського – на Ярославовому валу.

Пізніше у столичній прокуратурі підтвердили інформацію про обшуки, проте без подробиць.