UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міністр оборони РФ Шойгу та начальник російського Генштабу Герасимов два тижні не з'являються в інформпросторі — Подоляк

Також не з'являються на публіці й інші "важковаговики".

Радник президента України Михайло Подоляк відмітив, що близько 2 тижнів у російському інформаційному просторі та на публічних заходах не з'являлися міністр оборони РФ Сєргєй Шойгу та начальник Генштабу окупантів Валєрій Гєрасімов. Про це він написав у себе на Telegram-сторінці.

"Зникли. Немає також системних і важливих протокольних заяв інших важковаговиків, включно з головами спецслужб Патрушевим, Бортниковим, Наришкіним. Також зникли з обов'язкових протоколів. Гучніше, ніж зазвичай, мовчать економісти – прем'єр Мішустін, голова ЦБ Набіулліна, міністр Решетніков", - додав радник.

Він також відзначив, що залишився лише міністр закордонних справ РФ Сєргєй Лавров, прессекретар президента Путіна Дмітрій Пєсков та решта "класичних російський пропагандистів, які продовжують наговорювати собі на цілком конкретні юридичні претензії «після»".

Читайте також: Путін готується заблокувати виїзд росіян з окупованого Криму — ГУР Міноборони

Раніше українська розвідка повідомляла, що Владімір Путін планує заблокувати виїзд росіян з окупованого Криму. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну активізувалася тенденція до відтоку російських громадян з півострова.