UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мерія Харкова "помстилася" Риму за Тимошенко, вивісивши плакат "Руки геть від Берлусконі" (ФОТО)

Харківська міська влада вивісила портрет Сільвіо Берлусконі, закликавши мерію Риму "підтримати не тільки українського, але й свого екс-прем'єра".

На будівлі Харківської міської ради вивісили звернення до мерії Риму.

На плакаті зображено портрет екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі за ґратами. Фотографія супроводжується написом на двох мовах (українською та італійською):

«Руки геть від Берлусконі! Через нього Італія втратила мільйони! Мерія Риму! Підтримай не тільки українського, але й свого екс-прем'єра!»

- Мерія Риму вивісила на своєму фасаді портрет Тимошенко (ФОТО)

Таким чином харківські чиновники дали свою відповідь на те, що 26 листопада влада Риму вивісила на фасаді одного з будинків Капітолійського пагорба портрет Юлії Тимошенко із закликом звільнити її.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

/system/ckeditor_assets404IMAGE
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Фото: city.kharkov.ua

Нагадаємо, вивісити портрет Тимошенко на Капітолії вирішила асамблея депутатів італійської столиці, враховуючи політичну ситуацію в Україні. Вони відзначили, що арешт української опозиціонерки викликав занепокоєння на європейському рівні і вирішили таким чином висловити їй свою підтримку.

Слід також зазначити, що у жовтні суд в Мілані засудив Сільвіо Берлусконі до чотирьох років в'язниці за фінансові махінації в компанії Mediaset. !zn

Читайте також:

У Держдепі США вважають, що ув'язнення Тимошенко колосально нашкодило Україні

Берлусконі засудили до чотирьох років в’язниці

Під Новий рік опозиція почне збір підписів за референдум щодо звільнення Тимошенко