UA / RU
Підтримати ZN.ua

Медведчук із дружиною поїхали до анексованого Криму – ЗМІ

Близько години тому вони перетнули адмінмежу в пункті пропуску «Каланчак».

Народний депутат Віктор Медведчук («ОПЗЖ») разом із дружиною Оксаною Марченко у неділю, 2 серпня, в’їхав на територію анексованого Росією Криму, повідомляє «Новое время» із посиланням на власні джерела.

Подружжя перетнуло КПВВ «Каланчак» на Херсонщині, куди Медведчук з дружиною прибули о 14:30.

«О 14:34 ці громадяни були оформлені встановленим порядком на виїзд на т/з Mercedes Vito. О 14:36 виїхали з КПВВ», - розповіли співрозмовники журналістів.

Віктора Медведчука та дружину супроводжували ще три особи.

Читайте також: Канал Медведчука показав звернення патріарха РПЦ Кирила про «братні народи»

У списку осіб, до яких представники Республіканської партії в Конгресі США хочуть застосувати «найжорсткіші» санкції є кум президента РФ Володимира Путіна, український олігарх і глава партії ОПЗЖ Віктор Медведчук. Однак в Україні канали з пулу Медведчука працюють вільно і без жодних санкцій, допомагаючи поширювати кремлівську пропаганду.

Раніше повідомлялося, що в «Опозиційній платформі-За життя» стався внутрішній розкол. Зокрема, дві групи впливу не можуть поділити штаби і кандидатів на місцевих виборах у своїх базових регіонах.

«Розкол стався по лінії двох акціонерів. «Кремлівська группа» Медведчука і «газова група» Льовочкіна/Фірташа не можуть поділити штаби і посади кандидатів в мери в базових регіонах»,  - зазначив колишній народний депутат Сергій Лещенко.