UA / RU
Підтримати ZN.ua

Макрон вважає, що Зеленському доведеться домовлятися з Путіним

Зважаючи на те, що президент України не відмовлявся від переговорів, у заяві французького лідера варто звернути увагу саме на формулювання. 

Президент Франції Еммануель Макрон вважає, що українському лідеру Володимиру Зеленському потрібно буде продовжити контакти з Росією, також він буде змушений домовлятися з диктатором Владіміром Путіним. Його виступ транслював телеканал BFMTV

"Якоїсь миті нам доведеться домовлятися. Президенту України Зеленському доведеться домовлятися з Росією, а ми, європейці, за цим столом переговорів також будемо", - зазначив Макрон. 

Варто зауважити, що президент Зеленський і сам неодноразово говорив, що він не відмовляється від перемовин і розуміє, що будь-яка війна закінчується саме ними. 

Читайте також: Путін не готовий до переговорів, більше того, явно їх не хоче — політолог

Для переговорів президентів Володимира Зеленського та Владіміра Путіна спершу потрібно, аби до процесу повернулися команди перемовників з Москви та Києва. Нещодавно радник голови ОП Михайло Подоляк заявив, що переговорний процес відновиться тоді, коли російські війська повернуться на позиції, які вони займали до 24 лютого

Правду про війну читайте в інтерв'ю Інни Ведернікової з військовим аналітиком Агілом Рустамзаде для ZN.UA.