UA / RU
Підтримати ZN.ua

Маємо результати на фронті, які варто відзначити – Зеленський

Зеленський провів нараду з розвідкою у вузькому складі.

Президент Володимир Зеленський розповів про важливі заходи, які готує влада протягом листопада місяця, та досягнення з фронту.

Зокрема, президент повідомив, що згодом оприлюднять деталі щодо захисту українців, зважаючи на дані розвідки.

"Мені доповіли, що на бойове чергування поставлені додаткові системи ППО NASAMS. І це ще не все. Повітряний щит України буде ще посилюватись", - додав Зеленський у вечірньому відеозверненні.

Читайте також: Ймовірно, РФ готується до нових виснажливих атак в районі Авдіївки – ISW

Щодо ситуації на фронті, на основних напрямках - Бахмут, Марʼїнка, Авдіївка, весь південь - Зеленський відзначив результати та окремі батальйони і бригади.

"Ми маємо результати, які варто відзначити. 108-й окремий гірсько-штурмовий батальйон 10-ї бригади, 3-й батальйон 54-ї бригади, 92-га окрема штурмова бригада, наші артилеристи 26-ї, 40-ї та 55-ї окремих артилерійських бригад, «Сімдесятдевʼятка» ДШВ, 53-тя й 110-та окремі механізовані бригади, 3-тя бригада оперативного призначення Нацгвардії та 132-й окремий розвідувальний батальйон. Воїни, я дякую всім вам!", - зазначив президент.

Крім того, Зеленський нагадав, що у листопаді в Україні вшановують пам'ять жертв Голодомору та річницюпочатку Революції гідності. Тому будуть різні компоненти державної та міжнародної роботи.

Нагадаємо, за останню добу окупанти атакували позиції ЗСУ на мар'їнському та авдіївському напрямках. На фронті відбулось загалом 36 бойових зіткнень.