UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ляшко підтвердив обшуки НАБУ у свого помічника

Богачов добивається сучасного обладнання в лікарню і його за це переслідують – депутат.

Олег Ляшко підтвердив інформацію про обшуки НАБУ у свого помічника. Про це він на писав на своїй сторінці в Facebook.

"НАБУ проводить обшуки у мого помічника Олександр Богачов, який начебто пропонував хабаря Уляні Супрун за поставку медичного обладнання у міську лікарню міста Вишневого. Ви більш ідіотське звинувачення чули?! Не собі в кишеню, а людям Богачов добивається сучасного обладнання в лікарню і його за це переслідують. Звичайно ж, легше закрити усі лікарні в Україні і залишити людей без допомоги, як це робить Супрун і тоді вона герой. А коли мій помічник добивається, щоб люди мали достойні умови для лікування - він злочинець і ворог!" - написав Ляшко.

Депутат зазначив, що своїми діями НАБУ намагається дискредитувати його команду.

"Ці ідіоти, виконуючи політичне замовлення, вже не знають, що вигадати у намаганні дискредитувати мене і мою команду. Ви тільки уявіть: у прес-службі НАБУ працює 22 людини. У моїй парламентській партії немає стільки людей! То цю контрольовану зовні контору створювали для піару чи для реальної боротьби з корупцією?!", - додав він.

Раніше повідомлялось, що детективи НАБУ проводять обшуки у помічника Ляшка. Обшуки пов'язані зі справою про пропозицію хабара в.о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун.