UA / RU
Підтримати ZN.ua

Луценка відвезли до лікарні швидкої допомоги для обстеження

Рішення направити Юрія Луценка до лікарні швидкої допомоги для обстеження було прийнято за результатами комісійного обстеження лікарями МОЗ та пенітенціарної служби.

6 квітня екс-міністра МВС Юрія Луценка було вивезено з Київського СІЗО до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги для обстеження. Про це повідомили у Державній пенітенціарній службі України.

Рішення було ухвалено за результатами комісійного обстеження Луценка лікарями МОЗ та пенітенціарної служби України, а також після відповідного прохання самого ув'язненого, сказано у повідомленні відомства.

Нагадаємо, 27 лютого Печерський районний суд Києва засудив Луценка до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд визнав його винним у здійсненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 365 (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.

Крім того, варто нагадати, що стосовно екс-глави МВС порушено ще одну кримінальну справу - за нецільове використання коштів під час святкування Дня міліції у палаці «Україна». !zn

Читайте також:

Влада намагається відправити Луценка і Тимошенко лікуватися за кордон і зробити їх «втікачами», - Ар'єв

Великобританія не підпише угоду про асоціацію Україна-ЄС, якщо Тимошенко і Луценко будуть у в'язниці

Луценка відправлять на обстеження у стаціонар

Луценка хочуть відправити на лікування у стаціонар