UA / RU
Підтримати ZN.ua

Луценко пояснив, для чого потрібен "Євромайдан"

Екс-голова МВС впевнений, що кожен українець повинен прийти на акцію протесту проти зриву євроінтеграції України, щоб не дати "Межигірській мафії" вкрасти майбутнє, тим самим породити диктатуру у країні.

Представники опозиційних політсил і громадськості не мають права проігнорувати акцію протесту проти зриву євроінтеграції України. Про це заявив лідер громадського руху Третя українська республіка, екс-голова МВС Юрій Луценко, повідомила прес-служба руху.

Пояснюючи причини організації акції, політик підкреслив: "Тому, що у європейських країнах люди виходять на вулиці, якщо політики не приймають потрібні їм рішення. Ми не маємо права мовчки дозволити "Межигірській мафії" вкрасти наше майбутнє. Мовчання заохочує диктатуру. Ця демонстрація потрібна і Україні, і Європі. Але в першу чергу - кожному, хто почувається вільною людиною".

За словами Луценка, подальші події після "Євромайдану" залежать від кожного небайдужого учасника та "інших активних громадян". "Нас буде більше 100 тисяч - будемо діяти за планом "А". Буде менше - доведеться озвучити план "Б", - додав екс-міністр.

Нагадаємо, лідери опозиції домовилися провести акцію на підтримку європейських перспектив України 24 листопада у Києві. !zn

Читайте також:

Опозиція 24 листопада проведе "Євромайдан" на підтримку угоди з ЄС

Луценко має намір вивести людей на Майдан проти зриву євроінтеграції

Луценко визнав зрив євроінтеграції доконаним фактом