UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лідер «Слуги народу» підхопив коронавірус

За його словами, він вже знаходиться на самоізоляції

Лідер партії "Слуга народу", заодно і перший заступник однойменної фракції у Верховній Раді Олександр Корнієнко повідомив, що у нього був діагностований COVID-19.

"Так як вже почали поширюватися чутки, поспішаю повідомити колегам, виборцям і суспільству особисто: на жаль, коронавірусна інфекція не оминула й мене", - написав Корнієнко на своїй сторінці Facebook в четвер.

За його словами, симптомів, крім температури, у нього не було, але відразу, як тільки вона піднялася, він зробив і експрес, і ПЛР тести.

«Обидва не показали результату.... ІФА на антитіла сенс робити в перший день, тому повноцінно встановити діагноз і справедливість вдалося тільки сьогодні ", - додав він, уточнивши, що знаходився на самоізоляції з перших днів захворювання.

Нагадаємо, 30 вересня Верховна Рада скасувала найближчі засідання через спалах коронавірусу.

Змінити календарний план народні депутати вирішили через те, що за останні кілька днів у Верховній Раді виявили до 10 випадків коронавірусу. До Разумкова з відповідною пропозицією вранці звернулися депутатські партії і групи. До того ж зараз українське законодавство дозволяє проводити засідання комітетів в онлайн режимі.

Напередодні перший віцеспікер Верховної Ради Руслан Стефанчук звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова із закликом штрафувати народних депутатів за те, що вони не носять маски в сесійній залі парламенту.

Також 29 вересня стало відомо про те, що у п'ятого президента України і лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка, а також у депутата від "Слуги народу" Жана Беленюка  виявили коронавірус.