UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лерос заявив про пристрій для стеження на своєму авто

Позафракційний народний депутат вважає, що за ним слідкує ОПУ.

© Гео Лерос/Facebook
© Гео Лерос/Facebook
© Гео Лерос/Facebook
© Гео Лерос/Facebook
© Гео Лерос/Facebook

Позафракційний народний депутат Гео Лерос заявив, що виявив на своєму авто пристрій для стеження. У стеженні він звинуватив Офіс президента.

«Що в чорній скриньці, товариші знавці? Правильно це офіс Слуги олігархів – Зеленського за допомогою ручних спецслужб стежить за моїм авто. (Пристрій сьогодні знайдено під моїм автомобілем). Поліція вже на місці, але що це змінює», – написав Лерос у Facebook.

Читайте також: Зеленського назвали зрадником і показали середній палець із трибуни Ради

Нагадаємо, у лютому цього року Лерос заявляв, що за ним нібито слідкує працівник Служби безпеки України. На своїй сторінці у Facebook він опублікував документи свого переслідувача, серед яких посвідчення підполковника СБУ, яке нібито було з собою. Проте термін дії цього документа закінчився ще 2014 року. Також Лерос оприлюднив фото нібито звіту зі стеженням за ним, у якому йдеться про те, о котрій і куди депутат їздив.

При цьому ЗМІ, посилаючись на джерела, писали, що у СБУ не мають відношення до людей, які стежили за Леросом. Вони підтвердили, що Євгена Золотова, якого і має на увазі депутат, із СБУ звільнили ще 2014 року.