UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ландік дав генпрокурору свідчення проти Єфремова щодо "чорної каси" регіоналів

Інформація DT.UA про "чорну каси" ПР дає плоди. Колишній регіонал добровільно прийшов на допит до Луценка.

Колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландик дав покази щодо екс-керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

"Володимир Ландик прибув сьогодні до Генеральної прокуратури України, де дав покази генеральному прокурору Юрію Луценку у присутності слідчого ГСУ спецрозслідувань. Покази надані добровільно в рамках розслідування кримінального провадження стосовно колишніх високопосадовців, зокрема екс-керівника фракції ПР Олександра Єфремова", - написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

Раніше колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак повідомив DT.UA, що передав в НАБУ документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів ряду колишніх і нинішніх політиків і високопосадовців. Відразу ж після цього Ландик заявив, що готовий надати Генпрокуратурі докази фальсифікації підсумків виборів у Луганській області та інформацію про злочини Єфремова.

У квітні 2014 року колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік заявив, що за масовими заворушеннями в Луганську стоїть Партія регіонів і голова місцевого відділення партії Олександр Єфремов.