UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кулебі призначили нову заступницю

А також нову замглави ДАРУ.

Кабінет міністрів України на засіданні 22 грудня призначив нового заступника міністра закордонних справ України та  заступника голови Державного агентства резерву України, повідомив представник ВЕрховної Ради в Кабінеті міністрів Тарас Мельничук.

Так, згідно з розпорядженням уряду заступником Міністра закордонних справ України призначено Ірину Геннадіївну Боровець. Дипломатка до цього очолювала департамент публічної дипломатії та комунікацій МЗС, а раніше була начальницею відділу з питань деокупації політичного директорату міністерства.

Читайте також: Зеленський призначив постпреда в ВРУ замість Веніславського

Заступницею голови Державного агентства резерву України призначено Яніну Володимирівну Кривду. До цього вона була виконувачем обов’язків керівника Державної організації «Комбінат «трикутник» Державного агентства резерву України, яке зараз знаходиться в процесі ліквідації.

Водночас урядом звільнено  заступника голови Національного агентства України з питань державної служби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Євгена  Сосновського та заступника голови Державного агентства резерву України Дмитра Бабака.