UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кулеба подякував главі МЗС Китаю за солідарність із жертвами серед мирних українців

Припинення війни проти України відповідає інтересам миру, продовольчої безпеки та міжнародної торгівлі.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба поговорить з китайським колегою Ван Ї. Глава МЗС України подякував Китаю за солідарність із жертвами серед мирних українців.

"Розмова з членом Державної Ради, Міністром закордонних справ Ван Ї. Вдячний китайському колезі за солідарність із жертвами серед мирних людей. Ми обоє поділяємо переконання, що припинення війни проти України відповідає інтересам миру, продовольчої безпеки та міжнародної торгівлі", - твітнув Кулеба.

Читайте також: Туреччина чекає проведення розслідування злочинів Росії у Бучі та Ірпені – посольство

Учора Бучу назвали другою "Сребреницею", а загадкова руzька душа під пісні Лепса попрямувала до Пекла. Найкращий день, який тепер може настати, — покарання воєнних злочинців. Включно з російськими генералами, котрі віддають накази, солдатами, що стріляють у мирних людей, пропагандистами й артистами, які співають і брешуть на підтримку кривавого режиму. Детальніше читайте про це та чому президент Зеленський повинен невідкладно підписати закон про ратифікацію Римського статуту у статті Інни Ведерникової "Розлюднення Росії. Хто і як документує звірства «руського міра» в Бучі".