UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кулеба обговорив саміт НАТО з новим главою МЗС Великої Британії

"Я вдячний своєму колезі за підтвердження залізної підтримки Британією України в усіх сферах".

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів першу телефонну розмову із новопризначеним главою МЗС Великої Британії Девідом Леммі. Про це він написав у своєму Twitter.

"Я щойно розмовляв з новопризначеним міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Леммі і привітав його з тим, що він очолив британську дипломатію. Я вдячний своєму колезі за підтвердження непохитної підтримки України з боку Великої Британії в усіх сферах. Ми обговорили наступні кроки у наших двосторонніх відносинах, а також приділили особливу увагу майбутньому саміту НАТО у Вашингтоні. Міністр закордонних справ прийняв моє запрошення відвідати Україну з візитом", – йдеться у дописі очільника української дипломатії

Читайте також: Кір Стармер офіційно став новим премʼєром Великої Британії

Засудження російської агресії й підтримка України – золотий стандарт британської політики. Та чи залишиться Україна серед пріоритетів уряду лейбористів, які здобули гучну перемогу на парламентських виборах у Великій Британії? Адже ліваки – ці прибічники «мирного вирішення української кризи» – залишаються не тільки численним, а й добре організованим крилом Лейбористської партії. Про невидимі суперечності всередині Лейбористської партії, що мають велике значення й для України пише Віктор Константинов у статті "Нова Британія: чого очікувати Україні від лейбористського правління?" на ZN.UA.