UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кошулинський впевнений, що Раді вистачить голосів для відставки Кабміну

У вівторок у Раді будуть розглядати питання про недовіру Кабінету міністрів за зраду українського народу.

В парламенті достатньо голосів для того, щоб проголосувати за відставку уряду Миколи Азарова у вівторок. Про це заявив віце-спікер Верховної Ради, заступник голови ВО "Свобода" Руслан Кошулинський.

"Ми говоримо про відставку Кабінету міністрів, як про основоположне завдання, яке поставила опозиція в парламенті. Необхідна кількість депутатів для того, щоб відправити уряд у відставку, є", - заявив народний депутат.

У той же час депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко висловив надію, що пленарне засідання парламенту у вівторок буде спокійним і депутати "у нормальній обстановці" будуть працювати.

Відповідаючи на питання журналістів про те, як він буде голосувати за відставку Кабміну, Мірошниченко сказав: "Я буду голосувати так само, як і партія", додавши, що члени фракції Партії регіонів будуть слухати аргументи, і не хочуть покривати злочини.

Як відомо, опозиція пропонує Верховній Раді прийняти резолюцію про недовіру Кабінету міністрів, за зрив підписання угоди про асоціацію з ЄС і зраду українського народу.

Відповідний проект постанови зареєстрували у Верховній Раді лідери опозиції Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок.

2 грудня комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування рекомендував Верховній Раді прийняти за основу і в цілому проект постанови про недовіру Кабінету міністрів України. !zn

Читайте також:

Жванія вважає, що Рада 3 грудня проголосує за відставку уряду

Кличко: Євромайдан буде стояти до відставки президента

Опозиція зібрала необхідні підписи для винесення на голосування питання про відставку Кабміну