UA / RU
Підтримати ZN.ua

Конкурс на посаду голови Житомирської ОДА виграв Гундіч

Ігор Гундіч працював в. о. губернатора Житомирської області.

Конкурс на посаду голови Житомирської облдержадміністрації виграв Ігор Гундіч, який з 1 вересня працював на цьому ж місці у статусі виконуючого обов'язки. На посаду претендували 16 осіб, повідомляє Національне агентство з питань держслужби.

Також обраний резервний претендент на посаду, на випадок, якщо Гундіч не пройде спецперевірку. Резервістом став Олександр Шпита, виконуючий обов'язки начальника головного управління Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів у Житомирській області.

Колишній губернатор Житомирщини Сергій Машковський написав заяву на звільнення за власним бажанням. Він обіймав посаду голови Житомирської ОДА більше двох років.

Читайте також: Посадові особи "Житомирського бронетанкового заводу" викрали 24 млн грн бюджетних коштів - слідство

Ігор Гундіч народився 28 грудня 1975 року в Житомирі, освіта - вища (Житомирський інженерно-технологічний інститут, спеціальність "Менеджмент організацій", кваліфікація - менеджер-економіст).

Трудову діяльність розпочав у 2003 році завідувачем кормовим двором товариства з обмеженою відповідальністю "Південне" в с. Буряки Бердичівського району Житомирської області.

З липня 2005 по травень 2006 він керував виконавчим комітетом житомирської міської організації партії "Народний союз "Наша Україна".

З травня 2006 по листопад 2010 Гундіч працював першим заступником мера Житомира з питань діяльності виконавчих органів.

З жовтня 2012 по квітень 2016 - директор ТОВ "Елітне" (с. Буряки Бердичівського району).

Одружений, виховує двох синів.