UA / RU
Підтримати ZN.ua

Коломойський пов'язав звільнення губернатора одеської області зі скандальним номером "95 кварталу"

У коментарі Коломойський також розповів про те, як у Палиці пройшла зустріч в Адміністрації Порошенко.

Олігарх і колишній губернатор Ігор Коломойський заявив, що Ігор Палиця не писав заяву про звільнення з посади голови Одеської ОДА за власним бажанням, і зв'язав його з серією "95 кварталу" про відставку Коломойського.

Про це він заявив у коментарі LB.ua з приводу відставки Палиці.

Під час номеру президенту згадали про невиконані обіцянки, корупцію, слабкість і так далі, а Зеленський в ролі Коломойського розмовляє не вибираючи виразів і тоном "господаря".

"Мабуть, комусь не сподобалася серія з моїм звільненням у "95-му кварталі". Вирішили зробити дубль два, - сказав Коломойський.

У коментарі Коломойський також розповів про те, як у Палиці пройшла зустріч в Адміністрації Порошенко (губернаторів призначає і звільняє президент – ред.).

"Зустріч пройшла в дружній конструктивній атмосфері. Його подякували за роботу і сказали, що його послуги (в якості голови Одеської ОДА - ред.) більше не потребуються".

Коломойський також повідомив, що на момент прибуття в АП Палиця не знав, що його змінить Саакашвілі.

"Щодо Саакашвілі я взагалі здивований. Думаю, це тимчасова фігура. Зараз він здасть Одесу російським, а потім доведеться її знову відвойовувати. Побуде якийсь час губернатором, а потім його змінять на якийсь нікчема типу Гончаренко", - зазначив він.

"До речі, питання - скільки у нього громадянств? Мене, напевно, переплюне. Американська, грузинська, голландське, нині ще й українське потрібно приймати. Будемо чекати поки Андрушко його про це запитає", - Коломойський.

Читайте також: ЗМІ: Депутат Ігор Палиця стріляв автоматними чергами по тваринах з вертольоту

Ігор Палиця вважається людиною Ігоря Коломойського і був призначений губернатором 6 травня 2014 року. Сьогодні стало відомо про призначення на цю посаду Саакашвілі.