UA / RU
Підтримати ZN.ua

Колишньому головному архітектору Ялти дали три роки

Колишнього головного архітектора суд Ялти засудив до трьох років ув'язнення, за незаконне виділення землі.

Алуштинський міський суд засудив колишнього головного архітектора Ялти Володимира Приступу за незаконне виділення 3 га землі на Південному березі Криму до трьох років ув'язнення, звільнивши його від відбування покарання з випробуванням строком на один рік.

За результатами судового слідства екс-архітектора визнано винним у незаконному погодженні відведення 3 га землі в районі Поляни казок, чим було завдано збитків на суму 9,9 млн грн.

За цей злочин суд засудив колишнього головного архітектора Ялти до трьох років ув'язнення, звільнивши його від відбування покарання з випробуванням строком на один рік. Також, за рішенням суду протягом півтора року підсудний не зможе обіймати керівні посади в органах архітектури.

«Інші епізоди злочинної діяльності вилучені судом з обвинувачення. У зв'язку з неправильним застосуванням кримінального закону та м'якістю призначеного покарання прокуратурою на рішення суду готується апеляція», - відзначили в прес-службі автономії.

Нагадаємо, кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення стосовно колишнього головного архітектора Ялти В.Прbступи було порушено кримською прокуратури 1 лютого 2011 року.

3 лютого В.Приступа був затриманий. У липні 2011 року прокуратура Криму направила до суду ще одну кримінальну справу стосовно колишнього головного архітектора Ялти за звинуваченням у незаконній згоді передати у власність 9 земельних ділянок на території Великої Ялти. !zn

Читайте також:

Мера Орджонікідзе посадили на 5 років

Екс-мер Гурзуфа отримав 4 роки умовно


Екс-мера Алушти звільнили з-під варти