UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кокс і Кваснєвський приїхали у лікарню до Тимошенко

Члени моніторингової місії Європарламенту приїхали в Україну вже втретє за останній місяць і всімнадцяте з початку роботи місії. Зустріч Кокса і Кваснєвського з Тимошенко, як очікується, триватиме дві години.

Спостерігачі від Європейського парламенту - екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський і колишній президент Європарламенту Пет Кокс прибули в лікарню №5 "Укрзалізниці" у Харкові, де лікується екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Кортеж із п'яти автомобілів з мікроавтобусом, в якому їхали Кокс і Кваснєвський, в'їхав на територію лікарні у супроводі машини ДАІ о 9:45 ранку.

Прихильники Тимошенко, які чергують під лікарнею, зустріли машини, скандуючи "Юлі-волю!".

Зустріч Кокса і Кваснєвського з Тимошенко, як очікується, триватиме дві години.

До приїзду у лікарню Кокс і Кваснєвський у супроводі генерального консула Польщі у Харкові Яна Граната поклали квіти до пам'ятника Незалежності.

За останній місяць це вже третій візит спостерігачів від ЄП в Україну. Раніше вони приїжджали у кінці травня і до середини червня.

Як повідомлялося, місія спостерігачів від Європарламенту прибула в Україну в середу, 26 червня. Вони пробудуть в Україні до 28 червня.

Колишній президент Польщі Олександр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс стали спостерігачами Європейського парламенту за судовими процесами над Юлією Тимошенко і розпочали роботу 11 червня 2012 року. !zn

Читайте також:

ПАРЄ збирається визнати політичне переслідування у справах Тимошенко і Луценка

Кваснєвський повідомив, що шанси на звільнення Тимошенко до осені є

В Євросоюзі очікують компромісу влади та опозиції щодо Тимошенко