UA / RU
Підтримати ZN.ua

Клімкін обговорив із Керрі способи протидії російській агресії

Мирний план президента України Порошенка отримав повну підтримку американської сторони. Керрі також засвідчив повну підтримку США курсу України на євроінтеграцію та поглиблення взаємодії з НАТО.

Під час візиту до штаб-квартири НАТО у Брюсселі керівник зовнішньополітичного відомства України Павло Клімкін зустрівся з державним секретарем США Джоном Керрі. Про це повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України.

"На порядку денному зустрічі були питання двосторонньої взаємодії, а також співробітництва у рамках НАТО, ООН, ОБСЄ та інших міжнародних організацій з метою протидії агресивним діям з боку РФ щодо нашої держави, її економічного і політичного відновлення", - йдеться в повідомленні.

Клімкін представив Керрі мирний план президента України Порошенка, який знайшов повну підтримку американської сторони. Керрі також засвідчив повну підтримку Сполучених Штатів курсу України на європейську інтеграцію та поглиблення взаємодії з НАТО.

Українська і американська сторони домовилися продовжувати активні взаємодії як на двосторонньому рівні, так і в рамках міжнародних організацій.

Окрім того, заплановано двосторонні зустрічі керівника українського МЗС з колегами з Канади, Нідерландів, Туреччини, Литви та низки інших країн. !zn

Читайте також:

Керрі закликав Росію припинити постачання озброєнь українським сепаратистам

США сподіваються, що ситуація в Україні вирішиться без додаткових санкцій до Росії

США розширили список "російських" санкції на ще 7 осіб за сепаратизм на сході України