UA / RU
Підтримати ZN.ua

Клименко терміново відправив себе у "відпустку"

Функції голови Міндоходів зараз виконує заступник Клименка - керівник апарату міністерства Віктор Левицький. Сам Клименко написав заяву про відхід у відпустку.

В.о. міністра доходів і зборів України Олександр Клименко перебуває у відпустці, його функції у даний час виконує заступник міністра - керівник апарату Міндоходів Віктор Левицький.

"О.Клименко написав заяву про відхід у відпустку, к даний час ці обов'язки виконує Левицький", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Міндоходів у понеділок, 24 лютого.

У той же час к прес-службі не змогли уточнити, з якого часу Клименко перебуває у відпустці. Відзначимо, що ще в п'ятницю вдень, 21 лютого, Клименко виступав у прямому ефірі "Першого національного".

Як повідомлялося, у суботу екс-генпрокурор Віктор Пшонка і глава Міндоходів Олександр Клименко раніше намагалися покинути територію України через аеропорт Донецька. Однак прикордонники не випустили колишніх чиновників, через що виникла стрілянина. Так, група озброєних осіб увірвалася до приміщення, де утримували Пшонку і Клименка, після чого чиновникам вдалося покинути приміщення під охороною цих осіб. !zn