UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кличко впевнений, що після новорічних свят до Майдану приєднаються ще більше українців

Лідер "УДАРу" вважає, що протестний настрій українців зараз дуже високий і багато хто до них приєднається.

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко висловив упевненість у тому, що після новорічних свят кількість українців на Майдані, незгодних з режимом президента України Віктора Януковича, стане більшою. Про це він заявив в ефірі радіо "Свобода", повідомляє прес-служба партії "УДАР".

"Я переконаний, що на Майдані збереться ще більше людей, тому що протестний настрій дуже високий. Ми продовжимо наш тиск. І переможемо", - сказав політик.

Нагадаємо, акції протесту в Україні почалися через незгоду громадян зі скасуванням підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Раніше повідомлялося про те, що у вівторок, 31 грудня, на Майдані Незалежності у Києві відбудеться святкування "барикадного" Нового року. "Замість того, щоб дивитися нудне і брехливе новорічне привітання Януковича - виходьте на Майдан. Щирість, відкритість, чудову енергетику, неймовірний драйв, дух єднання і братерства - гарантуємо!" - повідомили організатори Євромайдану в соцмережах.

В ніч на Новий рік на на київському Майдані Незалежності всіх учасників будуть пригощати безалкогольним шампанським та цукерками. Також заплановано велику концертну програму, зокрема запрошено гурти Modern Talking, Pink Floyd. Також у концерті візьмуть участь українські виконавці. Планується також проведення різноманітних ігор, конкурсів.

Окрім того, молодіжне крило Майдану має намір організувати заходи "святкова листівка з Майдану". З цією метою на Майдані буде організовано місце, де всі користувачі соціальних мереж зможуть познайомитися, а також сфотографуватися на фоні символу Майдану "дідусь Майдану". Фотографію будуть відразу ж виставляти на спеціальну сторінку у Facebook. !zn

Читайте також:

На Майдані Незалежності відбудеться святкування "барикадного" Нового року

Кличко закликав оголосити страйк після свят

Руслана покликала зустріти Новий рік на Майдані і виконати Гімн України