UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кличко пообіцяв через 100 днів відрапортувати киянам про результати своєї роботи

На думку Кличка, для здійснення реформ потрібно об'єднати посади мера столиці і голови КМДА.

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, заявляє, що говорити про перші результати діяльності нової столичної влади можна буде вже через 100 днів, повідомляє прес-служба "УДАРу".

"Говорити про перші результати роботи нової столичної влади можна буде вже через 100 днів. Однак для здійснення реформ у Києві потрібно об'єднати посади мера столиці і глави КМДА та зробити владу ефективною", - підкреслив він.

Політик зазначив, що сьогодні вкрай необхідно провести аудит того, що є в Києві, щоб знати від чого відштовхуватися при проведенні реформ.

"Проблем багато і про них знають усі кияни. Але ми не зможемо їх вирішити, якщо не зможемо зробити владу ефективною і не зруйнуємо корупцію", - сказав політик. Він зазначив, що саме через корупцію третина столичного бюджету перебуває в "тіні".

"На нас покладено великі надії. Ми у жодному разі не можемо допустити, щоб люди були розчаровані", - сказав лідер "УДАРу".

Кличко звернувся до політиків із закликом об'єднатися навколо реалізації реформ як у столиці, так і по всій Україні. "Не час перетягувати канат або ковдру. Ми повинні об'єднатися", - сказав він.

Політик нагадав, що влада у столиці обирається на 1,5 року і тому не так багато часу для того, щоб показати гідний результат, який відчують всі кияни.

Раніше повідомляли, що, за результатами опрацювання понад 60% дільниць, на виборах в мери Києва лідирує Кличко з 56.5% голосів. !zn

Читайте також:

На виборах до Київради лідирує "УДАР", на виборах мера столиці - Кличко

Вибори мера Києва: Кличко перемагає з результатом 55,7%

У Київраду проходять вісім політсил - дані з 10% комісій