UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кличко не піде на зустріч з Януковичем в адміністрацію президента

Кличко підкреслив, що фракція УДАР вимагала зустрічі з президентом за участю представників ЗМІ: Кулуарних зустрічей не повинно бути.

Лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко заявляє, що ні він, ні представники фракції не підуть на зустріч з президентом України Віктором Януковичем у середу, 19 червня, в адміністрацію глави держави.

"Президент ігнорує депутатів, громадян і Конституцію. Він не наважується прийти на відверту дискусію у Верховну Раду. Він кличе лідерів фракцій до себе на Банкову. Хіба це діалог?", - сказав Кличко журналістам у вівторок, повідомляє прес-служба "УДАРу".

Він підкреслив: "Ми кажемо, що йдемо в Європу і впроваджуємо європейські стандарти. Так в європейських країнах президенти не диктують умови опозиції, викликаючи її до себе в кабінет".

Кличко також зазначив, що для зміни ситуації в Україні потрібно поміняти владу. "І ми це зробимо", - запевнив він.

Раніше у вівторок голова Верховної Ради Володимир Рибак повідомив, що зустріч Януковича та керівників фракцій парламенту відбудеться у середу, 19 червня, о 14.30 в адміністрації президента.

Нагадаємо, 6-7 червня опозиція знову заблокувала роботу Верховної Ради у зв'язку з тим, що президент вирішив не виступати з щорічним посланням перед депутатами особисто. Після цього спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив про готовність президента зустрітися з головами фракцій парламенту.

Читайте також:

Янукович зустрінеться з лідерами фракцій 19 червня

Опозиція не втрачає надії почути виступ Януковича в Раді

Кличко обійшов Януковича у президентському рейтингу

Янукович готовий у найближчі дні зустрітися з лідерами фракцій