UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кіхтенко перенесе ДонОДА в Краматорськ, а силові структури залишить в Маріуполі

В Маріуполі залишаться облуправління всіх силових структур. Таким чином, за словами губернатора, Маріуполь залишається найважливішим містом в стратегічному відношенні.

Донецька обласна державна адміністрація буде перебувати в Краматорську, а силові структури регіону залишаться в Маріуполі.

Про це повідомив сьогодні голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко в ході робочої наради з міськими головами та головами райдержадміністрацій регіону, яке пройшло в Краматорську.

Він також повідомив, що його офіс буде розташовуватися в Краматорську, а в Маріуполі залишаться обласні управління всіх силових структур - МВС, СБУ, прокуратури та інших відомств. Таким чином, Маріуполь залишається найважливішим містом в стратегічному відношенні.

Читайте також: Кіхтенко не збирається звільняти всю Донецьку область заради виборів

Кіхтенко поставив перед керівниками міст та районів Донецької області завдання своєчасно і в повному обсязі підготуватися до зими, а також налагодити більш тісні контакти з населенням, оперативно інформуючи жителів області про проведену роботу та ситуації в регіоні.

Підбиваючи підсумки наради, Кіхтенко зазначив, що йому обіцяна потужна підтримка з боку президента та уряду України у вирішенні проблемних питань Донецької області.

Нагадаємо, раніше Кіхтенко в інтерв'ю ZN.UA розповів, що першочерговими кроками на посаді губернатора вважає з'єднання адміністрації в одному місці та організацію її роботи.

На питання про місцезнаходження адміністрації він відповів, що питання вивчається. "Краматорськ територіально розташований більш вдало. Тим не менш, Маріуполь ні в якому разі ніхто не збирається кидати. Тим більше, це пов'язано з питаннями оборони міста", - додав він. !zn