UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кармазін вирішив звільнити всіх членів ЦВК

Через те, що члени Центральної виборчої комісії не змогли встановити результати виборів у п'яти округах, хоча для цього були всі підстави, на думку Кармазіна, їх має бути звільнено від займаних посад.

Екс-депутат Юрій Кармазін після судових позовів щодо позбавлення народних депутатів мандатів висловив невдоволення роботою членів Центрвиборчкому.

"Я хочу відновити справедливість. Я хочу, щоб було звільнено весь склад ЦВК. Адже він не встановив результати на 5 округах, хоча для цього були всі підстави. Треба їх виганяти за це", - сказав він.

Кармазін також повідомив, що зараз він працює з виборчою документацією в Одеській, Черкаській, Київській, Донецькій і Дніпропетровській областях: "Зараз люди мені привозять інформацію щодо Кіровоградської, Волинської областей, Криму. Але інформація ще сира. Тому не можу сказати, що результат буде вже завтра. Адже я і так з ранку до ночі працюю, але у мене немає штабу співробітників, щоб це робити дуже швидко".

Нагадаємо, парламентські вибори в Україні відбулися 28 жовтня 2012 р. Однак, у Верховну Раду пройшли 445 народних депутатів. 5 листопада ЦВК визнав неможливим встановлення достовірних результатів голосування на виборах народних депутатів ВР VII скликання на округах № 94, 132, 194, 197 і 223 у зв'язку з численними порушеннями, допущеними під час голосування і підрахунку голосів.

Окрім того, суд зобов'язав спікера парламенту Володимира Рибака відібрати мандати у позафракційних депутатів Олександра Домбровського і Павла Балоги, обрання яких також супроводжувалося порушеннями і скандалами.

Заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов раніше називав можливою датою виборів 22 грудня. !zn

Читайте також:

Кармазін пообіцяв, що не залишить ЦВК у спокої

Кармазін готовий через суд оскаржити президентство Януковича

Кармазін має намір позбавити мандатів ще кількох регіоналів