UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кандидати від Партії регіонів на проблемних округах підуть як самовисуванці

Регіонали поки не висунули своїх кандидатів на округах на сфальсифікованих виборах 2012 року. Не виключено, що офіційно цього і не зроблять.

Для офіційного висунення кандидатів на перевиборах у п'яти проблемних округах Партії регіонів необхідно проводити з'їзд, тому не виключено, що кандидати підуть як самовисуванці, заявив депутат-регіонал Олександр Єфремов, повідомляє прес-служба партії.

"Ми нікого не ховаємо. Виникає питання у наступному, що, якщо говорити про офіційних кандидатів від партії, то потрібно проводити з'їзд. У нас велика політична сила, і зараз стоїть питання, чи потрібно проводити з'їзд, або ж кандидати просто підуть як самовисуванці, а партійні організації їх підтримають. От і все", - повідомив Єфремов.

- Регіонали готують несподіваних кандидатів на проблемні округи

Як повідомлялося, напередодні інший регіонал Володимир Олійник заявив, що Партія регіонів готує на проблемні округи кандидатів, побачивши яких, "усі здивуються".

Нагадаємо, що на виборах у жовтні 2012 року у п'яти одномандатних округах № 94, 132, 194, 197 і 223 перемогли представники опозиції Віктор Романюк, Аркадій Корнацький, Микола Булатецький, Леонід Даценко ("Батьківщина") та Юрій Левченко ("Свобода"), що підтверджено протоколами, отриманими кандидатами. Однак ЦВК відмовилась встановлювати результати виборів у цих округах. Опозиція повторно висунула на перевиборах своїх колишніх кандидатів.

Перевибори у п'яти мажоритарних округах відбудуться 15 грудня 2013 року. !zn

Читайте також:

"Технічні" партії отримали більшість у керівництві окружкомів на довиборах

Кандидатом від опозиції на повторних виборах у київському окрузі став свободівець Левченко

"Батьківщина" затвердила кандидатів від опозиції на довиборах до Ради